Certificaten

mps logo

In onze handelskwekerij vinden we het heel erg belangrijk om bewuste keuzes te maken. Voor onze klanten, ons bedrijf en voor de toekomst. Vandaar dat de handelskwekerij beschikt over het meest uitgebreide spectrum aan certificaten. Zo beschikken wij maar liefst over 3 MPS certificaten. 

De MPS Group houdt zich wereldwijd bezig met het verduurzamen en moderniseren van tuinbouwbedrijven. Zij helpen tuinders om hun bedrijf duurzaam te maken, dit te meten en te bewijzen. 
Zo kunnen klanten duidelijk zien welke bedrijven duurzaam bezig zijn. MPS heeft hiervoor tools en certificaten ontwikkeld. Wanneer een bedrijf certificaten behaald, controleert MPS regelmatig of het bedrijf deze certificaten mag behouden. Het is dus niet enkel een momentopname, maar een manier van werken. 
Meer informatie over de MPS Group is te vinden op hun site: 
https://my-mps.com/

Handelskwekerij Mark Verbeek beschikt op dit moment over drie MPS- certificaten. Zo hebben we het MPS-GAP, dat ons toegang geeft tot het drijven van handel op de internationale markt. Daarnaast zijn we in het bezit van het MPS-ABC. Dit certificaat is volledig gericht op bewustwording op het gebied van milieu-impact. Tot slot zijn wij ook trotse bezitter van het MPS- SQ certificaat. Deze mooie toevoeging spitst zich op veiligheid en gezondheid. SQ staat voor Socially Qualified en controleert het bedrijf onder andere op arbeidsomstandigheden. 

We zijn trots op al onze certificaten. 
Ons MPS nummer is 801738.