Handelskwekerij Mark Verbeek is sinds 2007 een gevestigde naam in de tuinbouw. In die jaren heeft eigenaar Mark Verbeek zijn reputatie opgebouwd met kwalitatief goed perkgoed en potplanten. Met zijn Fuchsia's als hoofdteelt heeft hij een grote markt veroverd en kunnen maar weinig andere kwekers tippen aan zijn kwaliteit. De groene kamerplanten die jaarrond leverbaar zijn, zoals de Fatsia Japonica en Monstera Deliciosa, zijn een graag geziene toevoeging in iedere woning.

Met producten die jaarrond leverbaar zijn én het experimenteren met nieuwe producten, biedt Mark altijd een gevarieerd assortiment aan potplanten en perkgoed. De Purple Dots is een succesvoorbeeld van een mooi nieuw product waar Mark in samenwerking met een stekleverancier nieuw leven in heeft geblazen.
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust contact op!

Zonder het team van Handelskwekerij Mark Verbeek zijn we nergens. Onze enthousiaste medewerkers zorgen er dagelijks voor dat de planten de beste zorg krijgen en de bestellingen netjes worden klaargemaakt voor transport. Werken met respect voor elkaar staat bij ons hoog in het vaandel. Het personeel krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en wordt daar vrij in gelaten, zolang het werk maar goed gebeurd en op tijd af is. 
Daarnaast houden we ook zeker van gezelligheid en oprechte interesse in elkaar. Een kletspraatje tijdens het werk, vrijdagmiddagborrel, kerstgeschenk en jaarlijks personeelsuitje hoort dan ook bij het versterken van de team mentaliteit.

Teamwork HKW Mark Verbeek