Onze kas gaat verhuizen

Handelskwekerij Mark Verbeek Groeneweg 8A

Sinds 1 oktober zijn we de trotse eigenaren van een nieuwe kas en binnenkort ook van het daarbij horende huis! Een mooie stap, deze verhuizing naar een groter bedrijf. De wens om uit te breiden was al langer aanwezig en nu is het dan eindelijk zover! Op onze nieuwe locatie kunnen we nog meer planten kweken, voor een betere belevering van onze klanten zorgen en we gaan aan de slag met uitbreiding van ons assortiment. Meer ruimte betekent ook meer variatie. Met deze moderne kas aan de Groeneweg in 's-Gravenzande maken we ons klaar voor toekomst! 

Voordat we helemaal over zijn naar de nieuwe kas moet er nog veel gebeuren. Er groeit nog van alles in onze 'oude' kas en hier hebben we het nog flink druk mee. Er worden hier echter geen nieuwe planten meer gepoot, al ons nieuwe aanbod wordt gepoot aan in de nieuwe kas. Op 2 november verdween onze eerste lading plantjes daar al in de grond! Dit betekent dat er nu veel heen en weer gependeld wordt tussen twee locaties. 
Ook wordt er aan de Groeneweg nog hard gewerkt aan het optimaliseren van de kas, dit doen we samenwerkingen met onder andere Klaas Quartel Loonwerk, Knuiman en Barten & Hoogenraad. We hopen jullie snel foto's te laten zien van het eindresultaat!